Marius Bach

Booking

Få et uforpligtende tilbud

Booking af tryllekunstner og komiker Marius Bach, som leverer underholdning til alverdens arrangementer, så hvis du mangler noget unikt, sjovt og meget magisk underholdning til dit næste arrangement, så send ham en uforpligtende forespørgsel nedenfor og få svar hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så send ham en mail på kontakt@mariusb.dk eller ring på TLF: 31 75 46 66 – Husk også at tjek om dit spørgsmål er besvaret i ofte stilede spørgsmål nedenfor.

Vil du se mere til Marius?

Facebook

Marius bruger Facebook meget. Her finder du alt fra ligegyldige sjove ting til vigtige opdateringer mm.
Klik her
Ofte Stillede Spørgsmål

Trylleri og komik er en perfekt kombination til at skyde godt gang i festen. Et trylleshow passer altid ind, om så det er en konfirmation, julefrokost, fødselsdag, privat fest, bryllup etc. Alle tryllekunstnere har sin egen stil og Marius er et rigtig godt eksempel. Marius har sin helt egen unikke stil, som er speciel, professionel, personlig, sjov og meget magisk. Som arrangør vil man altid sikre sig, at den underholdning man vælger, er godt. Derfor er Tryllekunstner Marius Bach et sikkert hit!

Prisen for et show er meget forskellig. Det afhænger af en del ting som bl.a hvor i landet showet skal foregå, er det privat eller erhverv, hvor mange tilskuere forventes der, dato, klokkeslæt og arrangementstype.

Priser fra:
Erhverv: 5.000 – 10.000,-
Privat: 3.000 – 6.000,-

Hvis du vil høre mere specifikt om prisen, så send Marius en mail. Du finder hans mail på kontaktsiden.

For at oplevelsen bliver bedst for alle skal publikum sidde foran “scenen” når Marius optræder. Marius skal som hovedregel mindst have 2 x 2 meter plads. Hvis rummet er aflangt vil det være bedst at placere scenen i midten på den lange side, da det gør det nemmere for alle at se, hvad der sker. Derudover er en scene kun nødvendigt ved større arrangementer. Det er op til arrangøren at bestemme om en scene er nødvendigt i deres tilfælde.

Marius har et lydanlæg og mikrofon setup han kan tage med. Det er nødvendigt ved større arrangementer. Arrangementer med 20-40 mennesker, kan som reelt gøres uden mikrofon. Det bedømmer Marius. Marius’ udstyr kan spille omkring 80 mennesker op. Arrangementer med mere end 80 mennesker kan det være nødvendigt at arrangøren sørger for et større lydanlæg. Hvis rummet er stort kan det også være nødvendigt, selvom der er under 40 gæster. Disse forhold vil blive snakket igennem mellem arrangøren og Marius, så der er styr på showet.