Marius Bach

God start på 2021

2021 starter roligt ud med høje ambitioner og en lille fin artikel fra Vejle Amts Folkeblad, der omhandler mig. Jeg har sammen med en ung journalist taget en snak om mine ambitioner og mål for fremtiden. Det begynder så småt at komme tæt på og jeg glæder mig!

Det meste af artiklen, som overskriften også antyder, handler om at gå all-in på det har været en hobby og ikke mindst en drøm meget længe. Om et halvt års tid er jeg færdig med handelskolen og jeg skal derfra ud og afprøve faget på fuldtid. Et stort skridt for mig, men ikke noget jeg er bange for. Det bliver en udfordring, der med garanti både vil medfører gode og mindre gode ting, men jeg er sikker på at det nok skal udfolde sig til noget helt fantastisk. Det er mit håb!

De fleste mennesker kender til det at yde sit maksimale for at opnå sine drømme. Det er en meget almen ting blandt danskerne og en ting som for mange mennesker har givet pote. Jeg vil give mit absolut maksimale for at få udlevet den her drøm. Det er mit løfte!

Hvis du vil hører lidt mere om alt dette, så klik herunder og læs artiklen. (Bemærk: det kræver et abonnement hos VAFO)

Klik her for at læse artiklen

Jeg håber 2021 byder på nye og sjove oplevelser. 2020 var et sløjt år og jeg sigter stærkt på at 2021 bliver noget helt andet. Intet er sikkert endnu, men mon ikke der kommer til at blive et par ekstra arrangementer i år. Jeg glæder mig ihvertfald til at stemple ud med et bifald – hvis ham Corona selvfølgelig tillader det!