Marius Bach

Ideer til bryllup

Når du endelig indser at du ønsker at tilbringe resten af dit liv med en anden, kan du ikke vente på at resten af dit liv skal begynde.

- Billy Crystal

Vielsen af et ægteskab er tegn på livsvarigt kærlighed til hinanden. Det er en vigtig dag, for begge parter, og det er vigtigt at dagen bliver så god som mulig. Der er en rigtig dårlig start på et ægteskab med et bryllup der ikke fungere. Derfor kommer der her nogle tips og ideer fra mig, der kan være behjælpelig med at gøre jeres dag fuldendt. Der er også tips til gæsterne, så det er værd at læse, hvis man ikke skal giftes, men skal deltage til et bryllup. 

Tale

Hvis du vil vise din kærlighed til brudeparret er en tale det bedste valg! Taler er personlige og en god måde at fortælle brudeparret, hvor meget i holder af dem og hvor meget i ønsker et godt liv for dem fremover. 

Lokalet og maden

Bryllups atmosfæren er speciel, magisk og fuld af kærlighed. Derfor er det vigtigt at lokalet kan opfylde de krav for ikke at ødelægge den atmosfære. Der findes ikke en række perfekte lokaler. Et perfekt lokale er kun perfekt, hvis brudeparret føler det. Der kan være stor forskel fra person til person når det kommer til lokale. Det kan være at nogle foretrækker en kro i sin hjemby, da det udtrykker, hvor brudeparret bor og hvor de måske forestiller sig at leve resten af livet. Det kan også være at man har en drøm om at blive gift i et varmere land, så brylluppet kan foregå udenfor. Det er altså derfor op til brudeparret at vælge det sted, der er perfekt for dem. 

Sammen med lokalet er det vigtigt at vælge det rigtige mad. Smagsoplevelsen tager stor del i en god aften. Hvis maden smager godt er der tendens til at folk bliver i bedre humør. Et godt tip til at finde det rigtige mad er at man ikke bare kigger på billeder, men faktisk smager maden inden man bestiller det til et bryllup.

Gaver

Gaver er et stort punkt til et bryllup. Det er vigtigt at have en gave med til brudeparret. Det kan nogle gange være svært at finde den rigtige gave til brudeparret og da jeg ikke selv har sindsyg meget erfaring med gaver til et bryllup, vil jeg gerne anbefale gaveinspiration.dk der har tonsvis af inspiration til brullupsgaven. Du kan også læse mine indlæg omkring gaver til ham og gaver til hende, der også kunne være en inspiration på det område.

Underholdning til bryllup

Der er mange forskellige typer af underholdning, der passer godt til et bryllup. Der er både de typer, der koster lidt penge som eksempelvis en stand-up komiker, tryllekunstner, DJ, musiker, spasmager mm. Men der findes også underholdnings typer, der ikke koster noget. Det er nemlige den kreative del, hvor man som gæst eller brudepar forbereder en form for leg, sang, quiz mm. Det kan være en leg til brudeparret, hvor de skal vise, hvor godt de kender hinanden. Det kan også være en leg, hvor alle kan deltage. Derudover kan man skrive en sang med en kendt melodi. Sangen skal omhandle brudeparret. Man kan også lave en quiz, der ligeledes omhandler brudeparret. Når det kommer til at finde på sjove aktiviteter, som passer til et bryllup, der er det kun fantasien der sætter grænser. Så tag en kuglepen, et stykke papir og smid alle de sjove og skøre ideer du har ned på det. 

Hvis i vil have hjælp til at finde det perfekte lokale, så vil jeg gerne anbefale jer selskabslokaler.dk, der mange af landets selskabslokaler samlet et sted.

Tryllekunstner og komiker

Hvis man ikke er så meget til selv at finde noget på noget underholdende kan man hyre det istedet. Et knivskarpt indslag kan være en tryllekunstner og komiker. Trylleri og komik giver gæsterne en forbløffende samt sjov oplevelse. Det er noget af det mest mindeværdige underholdning man kan finde og det passer derfor rigtig godt til et bryllup. Både som en gave til gæsterne, men bestemt også som en gave til brudeparret. Hvis en tryllekunstner og komiker lyder som noget til jeres arrangement kan man jo hyre mig. Jeg har meget erfaring når det kommer til bryllupper, da jeg har optrådt utallige gange til ligenøjagtig den type arrangement. Man kan læse meget mere om mig på min forside og hvis i vil kontakte mig med det samme, så gør det ved at klikke her.