Marius Bach

Ideer til fest

Livet er måske ikke den fest vi håbede på, men mens vi er her, kan vi lige så godt danse.

- Ukendt

Skal jeres virksomhed holde en firmafest eller skal du måske bare holde en fest for vennerne. Så er der her en masse ideer og tips til festen. Fest handler om at hygge sig sammen og skabe nye venskaber. Det at være social er vigtig og det er derfor vigtigt at ens fest er så god som mulig. Så læs artiklen og få inspiration! 

Festlege

Festlege er en sindsyg god ide til en fest. Festlege styrker det sociale og giver god stemning uanset om det er en firmafest eller en privatfest. Der findes mange forskellige festlege og jeg vil her komme nogle sjove festlege, som i kan bruge. Herunder finder i tre eksempler på sjove festlege.

Quiz

Quiz er altid et godt valg til festen. Vær kreativ når du laver en quiz. Det skal være noget som alle kan svarer på og emnet skal gerne være underholdende. Ingen gider svarer på spørgsmål omkring politik når det gælder om at have det sjovt og feste. 

Gæt og grimasser

Gæt og grimasser er også en sikker vinder. En festleg med grinegarati, hvor alle gæsterne vil være underholdt. Skriv eksempelvis 10 kendte personligheder ned på 10 stykker papir. Del selskabet op i to hold. Hvert hold vælger i hver runde en fra holdet som skal udføre grimasseren. Holdene skifter hver runde indtil der ikke er flere stykker papir tilbage. Se hvem der vinder – måske står det lige og så er alle glade.

Sjove regler til festen

Sjove regler til festen er blevet en af de sjoveste festlege, da det er en leg som er der igennem hele festen. Her skriver man en seddel til, hver person der er med til festen. På sedlen står der en regel, som eksempelvis kunne være “Du skal skåle mindst 1 gang i timen”. Hvis i er mange til festen er det måske oplagt kun at vælge en 10 stykker, der har en udfordring. Så kan man på et tidspunkt stoppe legen og fortælle omkring den. De gæster der så ikke har haft en udfordring skal så gætte, hvem der har haft en og hvilken udfordring de har haft.

Hvis i ikke føler at de ovennævnte festlege er noget for jer vil jeg anbefale jer at kigge på festdoktoren.dk, der har mange flere sjove selskabslege.

Lokalet, maden og drikkevarer

Når man skal holde fest er det dejligt for gæsterne, hvis der både er mad og drikkevarer. Derudover er det vigtigt at lokalet er rar og hyggelig at være i. Hvilken mad i skal servere er selvfølgelig helt op til jer. Mit tip er bare at sørge for mad, da mad også er med til at lave god stemning. Derudover er drikkevarer også en rigtig godt ting. Alle elsker en fest med gratis drikkevarer, så sørg for at købe det til jeres gæster. Igen er det helt op til jer, hvilke drikkevarer i ønsker, men sørg for der er noget til enhver smag. Lokalet er også vigtigt. Hvis i er en virksomhed, der har et selskabslokale, så er det oplagt at bruge det. Men hvis skal holde en privatfest og der ikke er plads i hjemmet, så sørg for et lokale. Gerne et lokale der ligger indenfor en radius, hvor jeres gæster ikke fravælger festen grundet en for lang distance.

Hvis i vil have hjælp til at finde det perfekte lokale, så vil jeg gerne anbefale jer selskabslokaler.dk, der mange af landets selskabslokaler samlet et sted.

Underholdning til fest

Udover festlege er det en god ide med live underholdning. Det kan være god festmusik under maden, en dj der spiller op til dans efter maden eller måske en tryllekunstner og komiker, der giver dine gæster et godt grin og en mærkværdig oplevelse i form af sine tryllerier. 

Hvis en tryllekunstner og komiker lyder som noget for jer, så kan man booke mig. Jeg leverer sjov og magisk underholdning og jeg vil med glæde underholde for dig og dine gæster. Man kan læse meget mere om mig på min forside og hvis i vil kontakte mig med det samme, så gør det ved at klikke her.