Marius Bach

Ideer til fødselsdag

Alder spiller ingen rolle, medmindre man er en ost.

- Billie Bruke

Fødselsdagen er en vigtig dag i menneskers liv. Det er fejringen af dagen man blev født på og det er en stor ting for mange mennesker. På denne side finder du ideer og tips til, hvordan man holder den bedste fødselsdag. Der er lidt for en hver sjæl, så er du fødselar eller måske bare gæst, vil du finde en masse inspiration.

Gaven

Til en fødselsdag er det vigtigt at have en gave med. Det handler ikke altid om at komme med den største og fedeste gave. Det handler om at vise, man gider bruge tid på personen. Gaver kan være svære at finde. Det bedste er at spørge fødselaren om et gaveønske og hvis fødselsaren så ikke har nogle, så skal man selv igang med at være kreativ. Hvis man vil give en sjov og anderledes gave, der ikke bare er til gavn for fødselaren men også gæsterne, så kan man booke underholdning som sin gave (Læs mere nedenfor). Hvis det ikke er noget, så vil jeg gerne anbefale gaveinspiration.dk, der har massere af inspiration til fødselsdags gaver. Derudover kan man også læse mine indlæg omkring gaver til ham og gaver til hende.

Kanel og peber

Det har været en tradition i rigtig mange år, at man på en 25- og 30 års fødselsdag skal have henholdsvis kanel og peber – men kun hvis fødselaren ikke er gift. Hvis man fylder 25 år og stadig ikke er gift skal man efter tradition have kanel. Hvis man fylder 30 og heller ikke er gift der, så skal man have peber. Jeg vil gerne henvise jer til en side, der har gjort det nemt at skaffe kanel og peber i lange baner. Så hvis i står i den situation at en af jeres venner eller et familie medlem skal have kanel eller peber, så gå ind på kanel25aar.dk og få massevis af produktet til billige penge.

Maden og lokalet

Når det kommer til mad og lokale, så er der mange muligheder at vælge imellem. Hvis du bare skal holde en lille fødselsdagsfest er det oplagt at gøre det i hjemmet. Men hvis du skal holde en rund fødselsdag og gerne vil have mange gæster med, så er det bedste at finde et selskabslokale. Selskabslokaler.dk har samlet mange af landets lokaler, så man nemt kan finde det lokale man syntes passer til en.

Maden er også en god ting at have styr på, da smagsoplevelsen er med til at gøre arrangementet hyggeligt. Derfor kan man evt. bestille mad fra et sted man elsker, et sted man har hørt om eller måske har det lokale man skal være i en løsning. Derfor kan det også være en god ide at besøge det sted man overvejer at holde arrangementet og så smage deres mad inden man beslutter sig.

Underholdning til fødselsdagen

Når man skal have underholdning til en fødselsdag, så er der mange forskellige muligheder. Der er festlege, som er godt til alle slagsarrangementer, men der er også live underholdning. Til en rund fødselsdag kan underholdning som en dj, et live band eller en tryllekunstner og komiker være den sidste brik for at holde en fuldendt fødselsdag. 

Hvis en tryllekunstner og komiker lyder som noget for jer kan man booke mig. Jeg leverer sjov og magisk underholdning og jeg vil med glæde underholde for jer. Man kan læse meget mere om mig på min forside og hvis i vil kontakte mig med det samme, så gør det ved at klikke her.