Marius Bach

Ideer til julefrokost

Julefrokosten er en af de få ting på kontoret, som edb-anlægget ikke kan tage skylden for.

- Ukendt

Julefrokost er et af højdepunkterne i vinterperioden. Julefrokoster bringer venner, familie og ansatte sammen. Det er vigtigt at have styr på alt når man holder en julefrokost. Så skal i holde en firmajulefrokost eller måske bare en julefrokost i privaten, så er der massere af gode ideer og tips at finde på den her side. Alt fra sjove lege, underholdning, lokalet, maden mm. 

Festlege

Der findes utallige gode festlege til julefrokosten. Det kunne eksempelvis være en quiz, gæt og grimasser, drukspil mm. Jeg har på en side med inspiration til fest lavet en lille liste af festlege, som man også kan bruge til julefrokosten. Se siden ved at klikke her.

Maden og lokalet

Når man holder en julefrokost skal man have styr på lokalet og maden. Begge dele er med til at skabe julehygge, hvilket er vigtigt når man holder julefrokost. Hvis man holder julefrokost i virksomheden og man har et selskabslokale er det oplagt at benytte det. Hvis man ikke har et selskabslokale i virksomheden eller man ikke vil holde det i privaten, så kan man bruge selskabslokaler.dk, der hjælper med at finde et lokale.

Maden er også meget vigtig til en julefrokost. Det er nok ikke en overraskelse. Sørg for at det mad i får serveret er traditionel julemad. På den måde skaber man jule vibes, hvilket giver en god stemning!

Underholdning til julefrokost

Underholdning kommer i mange forskellige størrelser. Der er bl.a. festlege, som er beskrevet ovenfor, og så er der også live underholdning. Live underholdning er en rigtig god ide, hvis man holder en julefrokost. Det kan både være et band, en dj, en tryllekunstner, en stand-up komiker mm.

Jeg leverer både trylleri og komik. Jeg har optrådt til rigtig mange julefrokoster, både privat og erhverv. Derfor er jeg også meget erfaren når det kommer til den type arrangement og man sikre sig derfor en entertainer der ved, hvordan man fanger hele selskabet. Hvis jeg lyder som noget for jer, så kan i læse meget mere om mig på min forside og hvis i vil kontakte mig med det samme så gør det ved at klikke her.