Marius Bach

Ideer til konfirmation

En pessimist ser vanskeligheder i enhver mulighed, en optimist ser muligheder i enhver vanskelighed

- Winston Churchill

Når man holder konfirmation er hovedfokus altid på at give sit barn den bedste oplevelse, en uforglemmelig dag og ikke mindst en god start på voksenlivet. For at skabe de bedste rammer er det vigtig at have styr på alt, hvilket både er en lang, hård og svær process. Derfor vil jeg her komme med nogle tips og ideer til konfirmationen, som man frit kan bruge. 

Talerne - Et af dagens højdepunkter

Talerne er vigtige – meget vigtige. Taler udtrykker kærlighed til konfirmanden, bringer gamle minder frem og kan være motiverende. Det kan være svært at skrive den perfekte tale og de kan hurtigt ende med at være lange og kedelige. Det kan man sørge for de ikke bliver ved at indbrige andre elementer end bare ren tale. Et eksempel på det kunne være at lave en video med billeder og andet fra gamle dage. Det kan være belæg for din tale og kan være en stor hjælp til at bringe minderne frem. Et andet eksempel kunne være at lave en quiz. Quizzen kan eksempelvis komme til sidst og omhandle din tale. Så man altså får spørgsmål omkring de ting, som man lige har fortalt. Det kan også være en quiz med helt basale ting, som de fleste gæster vil have kendskab til. Den slags quiz er sværere at lave, men ofte mere underholdende. Et sidste eksempel til at opfriske sin tale er at præsentere noget live underholdning i slutningen af talen. Hvorfor underholdning er et sindsyg godt indspark til konfirmationen kan man læse længere nede…

Maden, lokalet og personalet

Både maden, lokalet arrangementet holdes i og personalet er vigtige punkter for en fuldendt konfirmation. Smagsoplevelsen kan være med til at skabe hygge, serveringspersonalet kan være med til at skabe hygge ved at give en god oplevelse og ikke mindst kan lokalet man er i være kernen til en hyggelig atmosfære. Det er derfor vigtigt at man sørger for at vælge det rigtige sted at afholde festen. Research på forskellige steder, snak med stedet og mærk stemningen. Det kan måske endda være en god ide at besøge stederne og smage deres mad inden man vælger. Man kan også vælge at få en eventarrangør til at hjælpe. En eventarrangør har meget erfaring indenfor området og kan derfor guide jer i den rigtige retning. Det er en dyrere løsning, men hvis man virkelig vil skabe en konfirmation der er noget for sig selv, så er penge bare et tal.

Hvis i vil have hjælp til at finde det perfekte lokale, så vil jeg gerne anbefale jer selskabslokaler.dk, der mange af landets selskabslokaler samlet et sted.

Underholdning til konfirmation

En tryllekunstner og komiker kan være den sidste brik til at sætte prikken over i’et på jeres arrangement. Underholdning skaber en sindsyg god stemning, giver grin og med en tryllekunstner giver man også sine gæster en sand what the f***?! oplevelse. Underholdning kan selvfølgelig også være andet en tryl og komik. Det kan være live musik, en dj, en spasmager mm. Måske begge dele. Live musik til hele dagen samt en tryllekunstner og komiker til at give grin. Hvem ved? Det gør i. Mærk efter hvilken slags underholdning i føler vil passe til jeres arrangement og vælg det.

Hvis en tryllekunstner og komiker lyder interresant for jer, så lad mig hjælpe. Jeg leverer nemlig sjov og magisk underholdning, som ethvert selskab vil elske. Jeg har mange års erfaring og rigtig mange shows i bagagen. Størstedelen af dem er konfirmationer, så man sikrer sig en erfaret tryllekunstner og komiker ved at booke mig. Man kan læse meget mere om mig på min forside og hvis i vil kontakte mig med det samme så gør det ved at klikke her.