Marius Bach

Referencer

5/5
Charlotte Buchvaldt
Davidsens Tømmerhandel A/S
Vi havde booket Marius Bach til vores julefrokost. Jeg skal love for at han tryllebandt os alle, med en fantastisk blanding af stand up og tryllerier. Lad jer ikke narre af hans unge alder. Han er super professionel og erfaren. Han kan få en hver situation vendt ind i showet, på en måde så det bliver levende og virker som en del af showet. Hold jer endelig ikke tilbage med at booke Marius.
Marius Bach har underholdt frivillige fra Kræftens Bekæmpelse til to arrangementer. Hans trylleshow er nærværende, inddragende og så kan han nogle ret seje tricks. Marius har i dialogen med Kræftens Bekæmpelse tilmed vist sit store hjerte for kræftsagen ved at være yderst fleksibel. Marius viser stort mod, når han er på scenen, hvilket gør showet intenst og spændende.
5/5
Morten Bruun Petersen
Kræftens Bekæmpelse
5/5
Anne-Kirstine Dyrvig
Privatarrangement
Marius underholdt til min søns konfirmation. Det var på én gang hylende morsomt og meget imponerende! Han var både velforberedt og god til at tilpasse sit show til publikum. Jeg vil til enhver tid anbefale, man ringer til Marius, hvis man mangler underholdning til sin fest!
Marius Bach var nem at komme i kontakt med. Holdt aftalerne og var meget fleksibelt. Hans show var alle pengene værd og konfirmanden var begejstret. Et fedt indslag til festen. Bravo herfra!
5/5
David Klostermann
Privatarrangement
5/5
Anette Larsen
Privatarrangement
Marius er en rigtig entertainer, som forstår at få publikum med. Han skal nok komme langt med hans trylleri. At han så også har evnen til at få komikken med ind i forestillingen er et ekstra plus. De bedste anbefalinger herfra!
Vi havde hyret Marius til en 60 års-fødselsdag, altså et meget voksent publikum. Trods sin unge alder klarede han det fantastisk godt. Jeg vil gerne anbefale Marius, som kan give festen et ekstra pust!
5/5
Elsebeth Hansen
Privatarrangement