Marius Bach

Underholdning til bryllup

Tryllekunstner til bryllup

Et bryllup skal være magisk – hvad er magisk? Trylleri og komik er et sindsyg godt indslag til ens bryllup, hvis man vil have underholdning, der hjælper med at gøre dagen endnu mere magisk. Marius har igennem hans mange års erfaring med brylluper fundet ud af, hvordan man fanger brudeparret og deres gæster. Det er vigtigt for Marius at brudeparret er i fokus, men også vigtigt at gæsterne samtidigt føler sig underholdt. Så når man booker Marius får man altså en oplevelse der er fælles for alle.

Marius optræder med en blanding af trylleri og komik. Han blander det sjove med det magiske og giver trylleriet et moderne twist. Han har en original stil, som gør oplevelsen super unik og han skræddersyer altid sit show, så det passer til ens arrangement. På den måde sikre Marius sig at oplevelsen er bedst for både ham og jer!

“Marius er en rigtig entertainer, som forstår at få publikum med. Han skal nok komme langt med hans trylleri. At han så også har evnen til at få komikken med ind i forestillingen er et ekstra plus. De bedste anbefalinger herfra!”

– Anette Larsen

Underholdning til bryllup med Marius Bach
Du skal vælge Marius fordi..

kvalitetsbevidst

Marius er en kvalitetsbevidst entertainer, der vægter kvaliteten af oplevelsen meget højt.

Erfaren

Marius har lavet mange bryllup shows, så han ved lige hvordan man fanger brudeparret og deres gæster.

magisk

Marius stil er moderne, sjov, magisk og ung, hvilket gør et bryllup endnu mere magisk.

Video

Nu mangler du bare en ting, nemlig at sende en forespørgsel og få styr på underholdningen. Alle forespørgsler er uforpligtende, hvilket betyder at du sagtens kan skrive hvis du har spørgsmål uden du forpligter dig til noget som helst. Husk også at tjekke bunden af booking siden, hvor de ofte stillede spørgsmål er besvaret.