Marius Bach

Underholdning til fest

Tryllekunstner til fest

Tryllekunstner og komiker Marius Bach optræder til mange privatarrangementer året rundt, hvilket gør ham super erfaren. Marius optræder med en blanding af trylleri og komik, der giver en mærkværdig oplevelse samt en masse grin og derfor er det et perfekt indslag til dit arrangement. Når man booker Marius får man en ung herre, der virkelig forstår at få publikum med. Publikum bliver nemlig indraget i showet, så Marius sammen med jer kan skabe en oplevelse, der er fælles for alle. 

Ligemeget hvilket arrangement i skal holde, så er Marius klar til at underholde jeres gæster. Marius går meget op i at leverer et helt igennem gennemført show og han skræddersyer derfor showet efter jeres arrangement. På den måde bliver oplevelsen bedst for både Marius og jer, hvilket er super vigtigt! 

Så mangler i underholdning til jeres bryllup, konfirmation, fødselsdag eller andet, så kontakt Marius via. formularen der kan findes på booking siden. Alle forespørgsler er uforpligtende, så der sker intet ved at skrive.

“Marius underholdte med en blanding af nedtonet “jysk” standup og trylleri i et intimt set-up (vores søns konfirmation i privaten). Marius formåede at underholde os alle, på tværs af generationer, og inddrage konfirmanden og de øvrige gæster. Og han kunne improvisere, da en af festens yngste deltagere gerne ville assistere. Et rigtigt fint show!”

– Pia Rasmussen