Firmaarrangement

Underholdning til Firmafest

Tryllekunstner og komiker Marius Bach er både kvalitetsbevidst, original, moderne og ung. Selvom Marius er en ung herre har han mange års erfaring indenfor firmaarrangementer og han ved ligenøjagtig, hvordan man fanger hele selskabet. Han benytter sig meget af selvironi og han spiller meget på hans unge alder, hvilket gør oplevelsen super unik og mærkværdig.

“Marius har underholdt frivillige fra Kræftens Bekæmpelse til to arrangementer. Hans trylleshow er nærværende, inddragende og så kan han nogle ret seje tricks. Marius har i dialogen med Kræftens Bekæmpelse tilmed vist sit store hjerte for kræftsagen ved at være yderst fleksibel. Marius viser stort mod, når han er på scenen, hvilket gør showet intenst og spændende”

– Morten Bruun Petersen, Kræftens Bekæmpelse

“Vi havde booket Marius til vores julefrokost. Jeg skal love for at han tryllebandt os alle, med en fantastisk blanding af stand up og tryllerier. Lad jer ikke narre af hans unge alder. Han er super professionel og erfaren. Han kan få en hver situation vendt ind i showet, på en måde så det bliver levende og virker som en del af showet. Hold jer endelig ikke tilbage med at booke Marius”

– Charlotte Buchvaldt, Davidsens Tømmerhandel A/S

Mangler i underholdning til jeres firmafest, julefrokost, konference, reception eller andet, så kontakt Marius via. formularen der kan findes på booking siden.

Copyright © 2020, Marius Bach – All rights reserved