Marius Bach

Underholdning til firmafest

Tryllekunstner til firmafest

Tryllekunstner og komiker Marius Bach er både kvalitetsbevidst, original, moderne og ung. Selvom Marius er en ung herre har han mange års erfaring indenfor firmaarrangementer og han ved ligenøjagtig, hvordan man fanger hele selskabet. Han benytter sig meget af selvironi og han spiller meget på hans unge alder, hvilket gør oplevelsen super unik og mærkværdig.

Uanset hvilket arrangement jeres virksomhed skal holde, så står Marius klar med underholdningen. Han skræddersyer sit show, så det passer til jeres gæster og arrangement. Han fokusere meget på at hele forløbet forholder sig professionelt hele vejen igennem, så oplevelsen for arrangøren bliver bedst mulig. Det er rart for en arrangør at have en entertainer der ved, hvordan tingene skal gøres, så arrangøren kan ligge det pres til side og fokusere mere på det andet, der også skal arrangeres.

Så mangler i underholdning til jeres firmafest, julefrokost, eller andet og føler i Marius er lige det i mangler, så kontakt Marius via. formularen der kan findes på booking siden. Alle forespørgsler er uforpligtende, så der sker aldrig noget ved at skrive.

“Vi havde booket Marius til vores julefrokost. Jeg skal love for at han tryllebandt os alle, med en fantastisk blanding af stand up og tryllerier. Lad jer ikke narre af hans unge alder. Han er super professionel og erfaren. Han kan få en hver situation vendt ind i showet, på en måde så det bliver levende og virker som en del af showet. Hold jer endelig ikke tilbage med at booke Marius”

– Charlotte Buchvaldt, Davidsens Tømmerhandel A/S