Marius Bach

Underholdning til fødselsdag

Tryllekunstner til fødselsdag

Skal i holde en 30 års, 40 års, 50 års eller måske en 60 års fødselsdag. Uanset hvilket år der skal fejres, så er Marius Bach klar til at give jeres fest et ekstra pust. Marius har optrådt til rigtig mange fødselsdage, både runde og almindelige, hvilket gør Marius meget erfaren indenfor området. Marius ved hvordan han fanger fødselaren og hans/hendes gæster. Han skræddersyer sit show så det passer til jeres arrangement og på den måde kan Marius sikre sig at oplevelsen bliver bedst for både ham selv og ikke mindst for jer.

Marius optræder med en god blanding af trylleri og komik, der giver en unik oplevelse med både grin og forundring, hvilket giver en sindsyg god stemning både under og efter showet. Det er massere at tale om efter showet, så dine gæster får rigeligt med samtalemner. Det er meget vigtigt for Marius at tilpasse sig publikum, så han sætter sig hurtigt ind, hvad de kan lide og på den måde skaber han et show, hvor alle er underholdt. Så får man altså en oplevelse der er fælles for alle, hvilket med garanti vil sætte prikken over i’et på jeres fødselsdag!

“Marius er en rigtig entertainer, som forstår at få publikum med. Han skal nok komme langt med hans trylleri. At han så også har evnen til at få komikken med ind i forestillingen er et ekstra plus. De bedste anbefalinger herfra!”

– Anette Larsen

Underholdning til fødselsdag med Marius Bach
Du skal vælge Marius fordi..

kvalitetsbevidst

Marius er en kvalitetsbevidst entertainer, der vægter kvaliteten af oplevelsen meget højt.

Erfaren

Marius har optrådt til rigtig mange fødselsdage, hvilket gør Marius super erfaren indenfor området.

Comedy tryl

Marius optræder med comedy tryl, hvilket er det mest mærkværdige og brede underholdning man kan finde. Ingen gæster kommer til at kede sig!

Video

Hvis i føler at Marius er lige det i mangler, så skynd jer at sende en forespørgsel til ham. Han er super sød, bider ikke og så er alle forespørgsler fuldstændig uforpligtende, så der sker intet ved at skrive. Har man spørgsmål eller andet kan man sende dem til Marius – husk også at tjek om dit spørgsmål er besvaret i ofte stillede spørgsmål nederst på booking siden.