Marius Bach

Underholdning til julefrokost

Tryllekunstner til julefrokost

Uanset om i skal holde en julefrokost med flere hundrede ansatte eller måske bare en lille julefrokost, så kan Marius hjælpe med at gøre aftenen mere magisk. Marius har optrådt til rigtig mange julefrokoster, hvilket gør Marius super erfaren indenfor området. Han skræddersyer altid sit show, så det passer til jeres julefrokost. På den måde sikre Marius at oplevelsen er bedst både for ham selv og ikke mindst jer. Han er god til at læse publikum og han benytter sig meget af selvironi, så han er hverken bange for at tage pis på ham selv eller gæsterne. Mange andre der har haft Marius som deres festlige indslag siger at han er god til at få alle med på vognen, selv den skeptiske. Derfor er han det perfekte valg af underholdning til julefrokosten.

Marius optræder med en god blanding af trylleri og komik, der både giver grin og mindeværdige oplevelser. Hans stil sætter et moderne lys på trylleriet og tager det til et helt nyt niveau. Hans show er en oplevelse, der ikke blot er unik, men også helt og aldeles gennemtænkt. Han er ung, han er dum, han er sjov og han er en yderst dygtig tryllekunstner, så helt klart et godt valg til julefrokosten.

“Vi havde booket Marius til vores julefrokost. Jeg skal love for at han tryllebandt os alle, med en fantastisk blanding af stand up og tryllerier. Lad jer ikke narre af hans unge alder. Han er super professionel og erfaren. Han kan få en hver situation vendt ind i showet, på en måde så det bliver levende og virker som en del af showet. Hold jer endelig ikke tilbage med at booke Marius”

– Charlotte Buchvaldt, Davidsens Tømmerhandel A/S

Underholdning til julefrokost med Marius Bach
Du skal vælge Marius fordi..

kvalitetsbevidst

Marius er en kvalitetsbevidst entertainer, der vægter kvaliteten af oplevelsen meget højt.

Erfaren

Marius har optrådt til rigtig mange julefrokoster rundt omkring i landet, hvilket gør Marius super erfaren indenfor området.

sjovt og meget magisk

Marius leverer sindsyg sjov og meget magisk underholdning med en moderne og original stil, der er underholdene for alle.

Video

Skal jeres julefrokost gøres mere magisk? Marius sørger for at jeres julefrokost bliver meget mere mindeværdig, så send ham en forespørgsel via booking siden. Alle forespørgsler er uforpligtende, så der sker aldrig noget ved at skrive. Har du spørgsmål så tjek ofte stillede spørgsmål på booking siden og hvis ikke du får svar der, så send ham en mail – han bider ikke!