Marius Bach

Underholdning til konfirmation

Tryllekunstner til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag. En dag hvor konfirmanden er i fokus og hvor man som forældre gerne vil gøre dagen så uforglemmelig som mulig. Du er højst sandsynlig på denne side fordi du overvejer eller måske ved at du skal have underholdning. Marius er det perfekte valg til en konfirmation – af flere grunde. Marius har mange års erfaring indenfor konfirmationer. Det er den type arrangement som Marius har optrådt mest til. Marius er god til at fange både konfirmanden og publikum, hvilket skyldes hans originale og moderne stil. Han er super frisk på scenen og han skræddersyer altid sit show efter arrangementet. På den måde sikre Marius sig at oplevelsen er bedst for både jer og ham selv.

Marius’ show er en blanding af trylleri og komik. Han forstår at bringe det sjove sammen med det forbløffende. Han giver konfirmanden og han/hendes gæster en både sjov og meget magisk oplevelse, der skaber en god stemning og en masse samtaleemner efter showet. Så hvis man søger en tryllekunstner og komiker, der kan gøre konfirmationen ekstra speciel, så er Marius en oplagt mulighed.

“Marius underholdte med en blanding af nedtonet “jysk” standup og trylleri i et intimt set-up (vores søns konfirmation i privaten). Marius formåede at underholde os alle, på tværs af generationer, og inddrage konfirmanden og de øvrige gæster. Og han kunne improvisere, da en af festens yngste deltagere gerne ville assistere. Et rigtigt fint show!”

– Pia Rasmussen

Underholdning til konfirmation med Marius Bach
Du skal vælge Marius fordi..

kvalitetsbevidst

Marius er en kvalitetsbevidst entertainer, der vægter kvaliteten af oplevelsen meget højt.

Erfaren

Marius har lavet rigtig mange konfirmation jobs, så han har meget erfaring indenfor området.

Sjov og ung

Marius stil er moderne, sjov, magisk og ung, hvilket gør oplevelsen meget mere spændende for konfirmanden.

Video

Nu mangler du bare at sende en forespørgsel og så har du styr på underholdningen. Alle forespørgsler er uforpligtende, så der sker aldrig noget ved at skrive. Ved eventuelle spørgsmål kan man tjekke FAQ på booking siden og se om du kan få dit svar der. Hvis ikke man finder svar på det man søger der, så står Marius’ mail også på booking siden. Marius er sød og rar, så man kan bare spørge løs!