Privatarrangement

Underholdning til Privatfest

Skal du holde en fødselsdag, konfirmation, bryllup eller noget helt andet, så kan Marius Bach være med til at gøre dit arrangementet uforglemmeligt. Tryllekunstner og komiker Marius Bach optræder til mange privatarrangementer årligt, hvilket gør ham super erfaren. Især konfirmationer er noget Marius har meget erfaring indenfor. Når man booker Marius får man en sjov og mærkværdig oplevelse, som passer ind i alle arrangementer. Publikum bliver indraget i showet, så vi sammen kan skabe en oplevelse, der er fælles for alle.

“Marius er en rigtig entertainer, som forstår at få publikum med. Han skal nok komme langt med hans trylleri. At han så også har evnen til at få komikken med ind i forestillingen er et ekstra plus. De bedste anbefalinger herfra”

– Anette Larsen

“Marius underholdte med en blanding af nedtonet “jysk” standup og trylleri i et intimt set-up (vores søns konfirmation i privaten). Marius formåede at underholde os alle, på tværs af generationer, og inddrage konfirmanden og de øvrige gæster. Og han kunne improvisere, da en af festens yngste deltagere gerne ville assistere. Et rigtigt fint show!”

– Pia Rasmussen

Mangler du underholdning til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller andet, så kontakt Marius via. formularen der kan findes på booking siden.

Copyright © 2020, Marius Bach – All rights reserved